Începe construcţia unui nou bloc cu 4 etaje, în cartier de case

Începe construcţia unui nou bloc cu 4 etaje, în cartier de case

Soţii Pavel şi Elena Antonov, din Tulcea, au obţinut şi ultima autorizaţie, cea de construcţie, pentru a demara lucrările la proiectul imobiliar pe care îl au pentru terenul de pe strada Castanilor, din Constanţa. Cei doi au cujmpărat terenul încă din 2013 şi au urmat paşii legali pentru a-şi putea începe investiţia: au obţinut certficiat de urbanism, autorizaţie de mediu, iar acum, pe cea de construire.
Lotul se află în apropierea bisericii „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena“, într-una din cele mai liniştite zone ale oraşului. Autorizaţia de construire eliberată recent de primărie este pentru un imobil cu subsol, demisol, parter şi patru etaje, urmând ca la subsol şi demisol să fie amenajată parcarea auto pentru toate locurile necesare investiţiei, iar la etaje, locuinţe colective.
„Prin realizarea investiţiei propuse se doreşte edificarea unui imobil care să asigure confortul şi mediul adecvat unui imobil nou, modern, cu spaţii interioare care să îndeplinească suprafeţele minime necesare încăperilor de locuit“, se arată în memoriul depus anul trecut la Agenţia pentru Protecţia Mediului. Dat fiind că viitorul bloc va fi ridicat într-o zonă cu imobile cu cel mult două etaje şi mansarde, proprietarii nu vor putea ridica mai mult de patru etaje.

Comenteaza acest articol

css.php