Investițiile în mall-ul din parcul Tăbăcărie continuă. Iată pentru ce s-a obținut o nouă autorizație de construcție!

Investițiile în mall-ul din parcul Tăbăcărie continuă. Iată pentru ce s-a obținut o nouă autorizație de construcție!

Fondul de investiții sud-african Nepi Five Property Development nu a finalizat încă modificările pe care dorește să le aducă mall-ului situat în parcul Tăbăcărie. Încă de acum doi ani, investitorii spuneau că vor să dețină cel mai mare complex comercial din zona de sud-est, iar pentru aceasta trebuie să continue extinderea.
Recent, Primăria Constanța a emis autorizație de construire pentru Everest Investiții și Consultanță SRL, care la rându-i a cerut documentul pentru Nepi Five Property Development SRL, obiectul lucrărilor fiind „relocare și reconfigurare interioară zona entertaiment și extindere cu terasă exterioasă la nivel etaj 1 în imobil existent 2S+P+1E+Etaj tehnic complex comercial prin recompartimentări interioare și implementarea de echipamente suplimentare – lift exterior“.
În 2015, după deschiderea zonei de cinema, Nepi Five Property Development a demarat lucrările la noua aripă, care a acoperit practic întreaga parcare din fața Teatrului de Vară. Anul trecut, acest nou sector a fost dat în folosință, o altă investiție pregătită fiind extinderea parcării supraetajate, situată pe partea dinspre strada Soveja, care, cel mai probabil, va avea 4 etaje deasupra solului.

Comenteaza acest articol

css.php