La Cumpăna se vor construi patru blocuri ANL, destinate închirierii

La Cumpăna se vor construi patru blocuri ANL, destinate închirierii

Aflată la numai 5 km de municipiul Constanţa, comuna Cumpăna a cunoscut, în ultimii ani, o dezvoltare explozivă. În prezent, aşezarea numără aproximativ 14.000 de locuitori, din care 6.720 sunt persoane active. Cea mai mare parte a forţei de muncă este absorbită de către agenţii economici din Constanţa şi localităţile învecinate – Agigea, Eforie, Mangalia, Cumpăna fiind aşezată la mijlocul distanţei dintre staţiunea Mamaia şi sudul litoralului, dar şi în agricultură. Ca o consecinţă firească, în ultimii ani, la Primăria Cumpăna s-au depus foarte multe cereri de alocare de locuinţe, care nu au putut fi rezolvate până acum. Pentru a soluţiona însă această reală problemă, autorităţile au decis să construiască locuinte în regim de închiriere amplasate în patru tronsoane de blocuri identice, cuplate câte două, cu regim de înălţime St+P+3E, cu un total de 64 unitati locative. Implementarea proiectului se realizează de către Agenţia Naţională pentru Locuinţe, împreuna cu Primăria comunei Cumpăna.
Deocamdată, proiectul este la stadiul de obţinere a autorizaţiilor de mediu, urmând ca în scurt timp să fie alocate sumele pentru selectarea constructorilor.
Amplasamentul viitoarelor blocuri este pe strada Vasile Pârvan nr. 1, pe un teren cu suprafaţa de 5.660 mp, care aparţine domeniului privat al comunei Cumpăna.

One Comment

  1. Am început înscrierile pentru o noua serie a cursului Inspector/Referent Resurse Umane, susținut în Constanța, de formatori cu vasta experienta în domeniu.
    Perioada de înscriere este 09.03.2017-24.03.2017.
    Cursul este acreditat de ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări) si durează 4 săptămâni (teorie și aplicații practice în Revisal).
    Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.
    Detalii pe site-ul http://www.asistentasiformare.ro in secțiunea CURSURI sau la nr. de telefon 0722.368.648

Comenteaza acest articol

css.php