O celebră căsuță din Satul de Vacanță se transformă în hotel cu 5 etaje

O celebră căsuță din Satul de Vacanță se transformă în hotel cu 5 etaje

Abia înființată în luna august 2016, firma Io Star Developement Sun SRL din satul Negureni, Băneasa, intenționează să intre puternic pe piața imobiliară din Constanța. Recent, firma a obținut de la primărie un certificat de urbanism pentru desființarea a două corpuri de clădire existente pe amplasamentul Casei Teleorman din Satul de Vacanță și un altul pentru construirea unui nou imobil. Investitorul dorește să transforme cele două corpuri doar cu parter (un restaurant cu suprafața de 408,5 mp și o clădire cu funcțiunea de camengerie-patiserie, cu suprafața de 87,52 mp) într-un hotel cu regim de înălțime parter și 4-5 etaje. Suprafața totală a terenului este destul mare, 1.824,8 mp. Termenul de valabilitate pentru certificatele de urbanism este de 24 de luni, timp în care firma respectivă trebuie să obțină și celelalte autorizații și avize pentru a demola, apoi pentru a se apuca de construit.

Potrivit informațiilor de pe portalul vrajitorul.eu, Io Star Development Sun SRL a fost înregistrată în august 2016, fondator, unic asociat și administrator fiind Botezatu Ioana. Principalul obiect de activitate al firmei îl reprezintă lucrările de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Dat fiind timpul foarte scurt scurs de la înființare, deocamdată nu există niciun fel de informații fiscale despre această societate.

În ceea ce privește Casa Teleorman, aceasta a aparținut soților Cristian și Ruxandra Darie, dar au garantat cu ea un credit bancar, pe care nu au mai reușit să-l restituie și astfel s-a ajuns la executare silită. Anul trecut, în luna iulie, un executor judecătoresc a scos la vânzare proprietatea, la un preț mai mic decât evaluarea inițială, 2.984.400 lei.

Comenteaza acest articol

css.php