EXCLUSIV! Oficiul Postal Vamal din Constanta, calcat de hoti, din nou

EXCLUSIV! Oficiul Postal Vamal din Constanta, calcat de hoti, din nou

Politistii constanteni au deschis o ancheta dupa ce azi noapte au spart oficiul Postal Vamal 9 din Tomis 3. Suspectii au patruns prin efractie in incinta oficiului postal si, dupa ce au desfacut mai multe colete, au ales produsele care le-au convenit si au plecat. Suspectii au fost identificati si urmeaza sa fie luate masurile ce se impun.  Acelasi oficiul Postal a mai fost spart de hoti la sfarsitul lunii august anul trecut.

Update: In urma solicitarii dumneavoastra, referitoare la patrunderea prin efractie la Oficiul Postal Constanta 9, va transmitem informatiile pe care le avem in momentul de fata:
In noaptea de 12 spre 13 iulie 2015, persoane necunoscute au intrat prin efractie in sediul Ghiseului Postal Urban nr.1 – Vama/Oficiul Postal Constanta 9, cu sediul in Bulevardul Tomis nr. 321 A. Acestea au spart geamul de la usa oficiului business, apoi, prin fortarea lacatului, au patruns in magazia de colete postale si au vandalizat coletele postale externe. Gestiunile salariatilor erau asigurate in lazile de valori, care nu au fost sparte. Au fost ravasite doar sertarele oficiantilor unde nu se aflau valori si nu s-a patruns in casieria oficiului postal. Diriginta oficiului postal a anuntat organele de politie care au inceput investigatiile. Totodata, diriginta va inventaria coletele postale interne si externe existente in magazia de colete pentru a stabili valoarea pagubelor materiale. Din acest motiv, ghiseul Vama va fi inchis pe parcursul zilei de astazi, iar maine dimineata isi va relua activitatea. Ghiseele de servicii postale si-au reluat activitatea astazi, in jurul orei 13.00, imediat dupa ce politia a finalizat cercetarile.
Pentru alte detalii referitoare la acest caz, va rugam sa trimiteti o solicitare scrisa.

One Comment

  1. Salut! Ma intereseaza cum anume au fost identificati. Alt articol pe care l-am gasit online precizeaza ca sediul avea camere de supravegheat, se poate confirma acest lucru cumva?

Comenteaza acest articol

css.php