Primăria vrea să împodobească oraşul cu luminiţe şi de Paşte. Vezi care vor fi costurile estimative

Primăria vrea să împodobească oraşul cu luminiţe şi de Paşte. Vezi care vor fi costurile estimative

În acest sezon rece, sărbătorile au adus, în premieră pentru Constanţa, o explozie de lumini, toate bulevardele, dar şi o mulţime de străzi mai mici, din toate cartierele mărginaşe fiind împodobite festiv. Se pare că experienţa se va repeta mai devreme decât am fi aşteptat, deoarece Primăria a lansat o consultare a pieţei, pentru servicii de furnizare prin închiriere, inclusiv montarea-demontarea unor produse constând în instalaţii de iluminat ornamental cu ocazia sărbătorilor pascale.
Lucrările pentru realizarea iluminatului festiv constând în închiriere inclusiv montare-demontare, se vor realiza conform unor cantități bine stabilite.
Potrivit anunţului publicat de Primăriei, se vor monta 28 de panouri luminoase bidimensionale, pe cadru de aluminiu de dimensiuni aproximativ 6.00×1.5m, echipate cu perdea luminoasă led de culoare alb, cu mesajul “Paşte Fericit!”. Alte ornamente vor fi figurinele ou – 78 la număr – tridimensionale, pe structură de aluminiu de dimensiune aprox.H=1.5mx0.90m, echipate cu furtun luminos de diverse culori combinate: roşu, alb rece, alb cald, albastru, galben, roz, verde, care vor fi montate în sensurile giratorii. Pe 15 stâlpi de iluminat vom avea figurine medalion iepuraş cu ou, echipate cu furtun luminos de culoare roşie şi alb rece, iar pe alţi 55 de stâlpi, figurine luminoase bidimensionale sub forma unei candele. Alte 5 figurile vor avea formă de lumânare, iar 11 vor fi medalioane lumânare cu ou şi se vor monta tot pe stâlpi.
Durata contractului privind furnizarea prin închiriere, inclusiv montarea-demontarea instalaţiilor de iluminat ornamental cu ocazia sărbătorilor pascale va fi de 15zile de la emiterea ordinului de lucru -montare.Firmele care vor depune oferte trebuie să-şi asume montarea ornamentelor în 4 zile, la fel de mult timp fiind prevăzut pentru demontat.
Pentru toate aceste lucrări, inclusiv închirierea ornamentelor, Primăria estimează că va plăti suma de 132.000 lei fără TVA. Va fi selectată oferta cu preţul cel mai scăzut.

Comenteaza acest articol

css.php