Șofer fără permis, băut și drogat, fugărit cu focuri de armă

Șofer fără permis, băut și drogat, fugărit cu focuri de armă

La data de 17.07.2017, ora 07.13, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța l-au depistat pe P.B.-A., în vârstă de 31 de ani, din Eforie Sud, care a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu, dinspre bulevardul Alexandru Lăpușneanu către bulevardul Mamaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,89 mg/l alcool in aer expirat) și având permisul anulat.
De asemenea, a fost testat și pentru conducerea sub influența substanțelor interzise, rezultatul fiind pozitiv.
Pentru reținerea sa a fost folosit și armamentul din dotare, un politist efectuând un foc de avertisment în plan vertical, deoarece nu a oprit la semnalul regulamentar al unui echipaj de poliție.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

2 Comments

  1. 4 masini de politie il urmareau prin statiunea Mamaia, drogatul mergea cu cel putin 150km/h facand slalom printre masini iar politistii trag in plan vertical dupa o urmarire de peste 15 km. Mdea, ca in SUA. NOT!!

  2. avem legile prea blande, din moment ce exista atata infractionalitate pe drumurile publice. ar trebui ca pentru cei care se urca bauti, ori drogati, la volan, permisul sa le fie anulat! iar pentru cei care sunt vitezomani, permisul le-ar trebui suspendat pe perioade lungi de ani! si atunci, cred ca s-ar gandi mult si bine daca e cazul sa mai apese pedala de acceleratie!

Comenteaza acest articol

css.php