Un cunoscut supermarket pătrunde în Mamaia

Un cunoscut supermarket pătrunde în Mamaia

Contestate de către patronii din turism, în special de către deţinătorii de restaurante, fast-food-uri ori terase, magazinele de vânzare cu amănuntul a alimentelor sunt destul de rare în staţiunea Mamaia. Pe de altă parte, extinderea extem de agresivă a zonelor imobiliare face perfect justificată prezenţa unui magazin de acest tip în staţiune. În această vară, în afara micilor prăvălii care vând băuturi răcoritoare şi produse alimentare ambalate, în Mamaia se va deschide primul supermarket.
Mega Image a cerut la Agenţia pentru Protecţia Mediului emiterea acrodului de mediu pentru amenajarea unui spaţiu comercial în complexul restaurant „Mioriţa“. Investiţia va consta în recompartimentarea actualului restaurant astfel încât să se poată amenaja un spaţiu de vânzare cu amănuntul a produselor alimentare şi nealimentare.
Magazinul va avea şi 37 de locuri de parcare.

One Comment

  1. Pai asta este dreptate fraților ????!!!!!! .Autoritatile locale pe deoparte le sufla in coarne hotelierilor care doresc închiderea magazinelor alimentare din Mamaia pe motiv ca acestea le fac,, concurenta neloiala acestora” lucru care un om cu rațiunea nealterata n’ o vede de parca ăștia cu alimentarele cazează turiștii prin magazine dar altu’i baiul și anume acești hotelieri comuniști care numai ei știu cum au pus mâna pe aceste proprietăți prejudiciind statul cu multe milioane de euro(săracă țara bogata) vor și sunt obișnuiți ca pe vremea comunista sa le duduie și cazarea și restaurantele hotelurilor…..pai nu se poate bai fraților sa luați tot tortul lăsați o felie măcar i felie și altora caci sub soare e loc pt toată lumea sau idee faceți ca la turci sau nu mai departe ca la bulgari adică al inclusive sau nu va convine voi vreți sa i faceți pe turiști și la cazare și la mâncare adică sa luați tot tortul fără sa mai lăsați și pe alții sa ciuguleasca firimiturile și revenind la autoritățile locale dau autorizație ditamai lanțului de hipermarket Mega image care ,,bineinteles ca aceștia nu le vor face nici o concurenta neloiala marilor și respectabililor hotelieri ” . Demn de amintit și luat in seama este faptul deloc de neglijat și anume ca aceste magazine alimentare din Mamaia prin vânzarea de produse alcoolice și mai ales produse din tutun care sunt accizabile aduc o suma uriașă cu foarte multe zerouri la bugetul de stat dar pe cine mai interesează bugetul de stat când interesele personale primează .De menționat ca undeva la 55-60% din cifra de afaceri a unui astfel de magazin este numai din vânzarea de țigarete plus alcoolul care și el la rândul lui este accizabil după cum bine știm . Întrebare fără răspuns : in ce țara trăim ?????

Comenteaza acest articol

css.php