Un fost consilier local îşi modifică blocul de apartamente în hotel

Un fost consilier local îşi modifică blocul de apartamente în hotel

După ce, în luna octombrie 2016, a obţinut certificat de urbanism pentru schimbarea destinaţiei unui imobil situat în staţiunea Mamaia, pe bd. Mamaia nr. 564, firma Gamaro Construct SRL a ajuns acum la faza de obţinere a acordului de mediu. Recent, societatea a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului, un memoriu prin care solicită schimbarea funcţiunii din locuinţe de vacanţă a imobilului cu parter şi opt etaje, din staţiunea Mamaia, în hotel cu apartamente de vacaţă, construire piscină exterioară cu anxe, parcaj suprateran P+1E şi terasă circulabilă auto, firmă luminoasă şi împrejmuire teren.
Investiţia este realizată de Gamaro Construct SRL, conform contractului de comodat autentificat sub nr.870/13.06.2016, încheiat la Biroul Notarial Doiniţa Crişan. Anul trecut, Gamaro Black Sea, o altă firmă a fostului consilier local Iustin Fabian Roman, s-a divizat parţial, iar o parte din capitalul social a ajuns la Gamaro Construct. Printre bunurile preluate de Gamaro Construct se numără un teren cu suprafaţa de 1.293 mp şi un altul de 1.528 mp din staţiunea Mamaia, exact acolo unde se va construi hotelul cu 8 etaje şi parcarea cu parter şi un etaj.
În prezent, asociaţi în cadrul Gamaro Construct sunt Ovidiu Constantin Lambru şi Dragoş Tomiţă Batu, conform Hotărârii nr. 1/2014 a A.G.A., publicată de vrajitorul.eu.

Comenteaza acest articol

css.php