Un octogenar vrea să-şi supraetajeze turnul din Mamaia Nord

Un octogenar vrea să-şi supraetajeze turnul din Mamaia Nord

La Agenţia pentru Protecţia Mediului a fost depus un memoriu pentru autorizarea unor modificări la un proiect imobiliar care se realizează în nodul staţiunii Mamaia. Europrod Energy SRL a solicitat modificarea proiectului pentru imobilul cu parter şi opt etaje, autorizat în iunie 2016, prin supraetajare cu 20% din suprafaţa desfăşurată prin adăugarea unui nivel locuibil şi a unui etaj tehnic parţial. Nivelul locuibil va avea aceeaşi compartimentare ca etajele 1-8 şi suprafaţa de 791,83 mp. Etajul tehnic va avea suprafaţa de 319,41 mp, acest nivel urmând să deservească sistemul de încălzire cu panouri solare. Acoperişul va fi de tip terasă necirculabilă, cu acces printr-o trapa de la ultimul nivel. La nivelul terasei vor fi amplasate panourile solare.
Europrod Energy a luat fiinţă în 2007, asociat unic şi administrator fiind Vizan Jelea, născut în 1931. Obiectul principal de activitate al firmei este „alte servicii de cazare“.
În ultimul an pentru care există informaţii fiscale pe portalul Ministerului de Finanţe, 2015, firmei Europrod Energy nu i-a mers strălucit: a declarat venituri de 11.674 lei şi pierdere netă de 4.478 lei. Datoriile se cifrau la 528.500 lei. De altfel, ultimul an cu profit a fost 2010, când cifra de afaceri a fost de 17.249 lei, iar profitul, 3.349 lei.

Comenteaza acest articol

css.php