Unify Co Ltd are exclusivitate pentru curățenia locuințelor ce aparțin CNE

Unify Co Ltd are exclusivitate pentru curățenia locuințelor ce aparțin CNE

O firmă locală, din Cernavodă, cîștigă, de cîțiva ani, toate procedurile de achiziție pentru servicii de curățenie, reparații, întreținere și administrare a locuințelor proprietatea Societății Naționale Nuclearelectrica SA, precum și a spațiilor de cazare și a tuturor celorlalte obiective exterioare aflate în responsabilitatea Biroului Administrare Complex Cazare al CNE Cernavodă.
La procedura lansată încă de la finele anului trecut și estimată la 3.189.460 lei s-a depus o singură ofertă, care a și fost dclarată cîștigătoare. Astfel, Unify Co Ltd și-a asigurat contractul în valoare totală de 3.166.512 lei.
Amul trecut, aceeași firmă Unify Co Ltd și-a adjudecat un contract similar, pentru prestarea de servicii de curățenie în spațiile de cazare exterioare ale centralei nucleare, pentru suma de 425.255,17 lei. În schimb, în 2015, după o procedură care a durat peste 6 luni, presărată cu numeroase contestații, Nuclearelectrica a anulat o procedură a cărei valoare era de peste 18 milioane de lei, obiectul fiind tot „servicii complete de reparaţii, întreţinere şi administrare locuinţe proprietate şi obiective exterioare ale C.N.E. Cernavodă. Atunci, S.C. Elcomex IEA S.A., lider al asocierii cu S.C. Unify Co Ltd. S.R.L. a contestat licitația, care în final s-a anulat.
Colaborarea cu CNE a firmei cernavodene este mult mai veche. În 2015, contractul pentru servicii de reparații, întreținere, sisteme, instalații și clădiri ale CNE, cu o valoare uriasă, de aproximativ 75 de milioane de euro, a fost atribuit Asocierii Nuclear Serv, din care făceau parte Elcomex IEA, General Concrete, Nimb Consmetal, Stizo Nuclear și Unify Co Ltd, toți subcontractori cu state vechi pe platforma nucleară.

Comenteaza acest articol

css.php