Galerie foto/ S-a elucidat misterul coşurilor de gunoi de la gară. Au apărut şi mai multe modele şi se face sondaj!

Galerie foto/ S-a elucidat misterul coşurilor de gunoi de la gară. Au apărut şi mai multe modele şi se face sondaj!

Săptămâna trecută, ziarul Observator de Constanta sesiza o imagine nu tocmai obişnuită din zona Gării din Constanţa, unde de jur-împrejurul Vaporului din staţia RATC au fost montate peste 20 de coşuri de gunoi.

Imaginea zilei/Expoziţie inedită de…coşuri de gunoi în zona Gării Constanţa

Zilele trecute, dar şi astăzi erau montate alte şi alte modele, cu punguţe pentru adunarea excrementelor de câine, din metal sau din lemn, cu apărătoare sau fără, doar cu pungi de colectat sau cu sertare separate pentru mucrurile de ţigară.

Acestea însă vor rămâne temporar în acea zonă după cum ne-au lămurit reprezentanţii Primăriei Constanţa şi asta întrucât sunt modelele transmise de agenţii economici inclusiv din Italia care ar putea participa la achiziţa publică ce va fi lansată de către Primăria Municipiului Constanţa care a testat piaţa cu privire la preţuri şi modele.

În plus, angajaţi din cadrul instituţiei au primit sarcina să facă un sondaj printre trecători pentru a le afla părerea despre care coş de gunoi este mai potrivit de exemplu pentru parcuri, ce poate fi amplasat pe stradă sau în funcţie de zona unde vor fi amplasate.

“În scopul alegerii obiective a modelelor ce vor incluse oe caietele de sarcini privind viitoarele achiziţii , solicităm opinia cetăţenilor cu privire la diferitele modele pe care ni le-au prezentat operatorii economici care au răspuns anunţului de consultare publică lansate pe 19 noiembrie 2016. Pentru a fi vizionate de cetăţeni acestea au fost expuse în zona Vapor Gară. Modelele expuse vor fi postate şi pe site-ul primăriei iar cetăţenii vor avea posibilitatea să îşi exprime opţiunea”, au transmis reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Comenteaza acest articol

css.php