Preţul gigacaloriei, temă de campanie pentru liberalul Robert Boroianu

Preţul gigacaloriei, temă de campanie pentru liberalul Robert Boroianu

Vizibil aflat deja în campanie electorală, deşi alegerile locale sunt abia anul viitor, liberalul Robert Boroianu a lansat mai multe promisiuni către constănţenii care vor ieşi la vot în 2016. Ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, liderul interimar al liberalilor de la Municipiu a declarat că şi-a propus ca, din poziţia de primar, să bună bazele unui nou CET. „Mi-am propus construirea unui nou CET, printr-un parteneriat public privat“, a spus posibilul viitor candidat al P.N.L. pentru Primăria Municipiului Constanţa.

Printre atacurile la adresa primarului demisionar Radu Mazăre, dar şi împotriva celui interimar, Decebal Făgădău, Boroianu susţine că „toţi constănţenii trebuie să beneficieze de subvenţie la gigacalorie“, iar preţul gigacaloriei să nu fie mai mare de 200 de lei. „Primăria trebuie să sprijine consumatorii, să evităm debranşările“, a completat liderul liberalilor constănţeni.

Boroianu susţine că este recomandat pentru o eventuală candidatură de cei 20 de ani de muncă în domeniul privat, miile de oameni cărora le-a dat salarii şi experienţa în management.

Amintim că pe Robert Boroianu nu l-a propus nimeni pentru a intra în competiţia pentru fotoliul de primar al municipiului Constanţa, singur a venit în faţa colegilor şi le-a spus că doreşte să se implice activ în viitoarea campanie electorală pentru locale. Totuşi, însă, nu este sigur că Boroianu va intra în competiţie, un regulament intern al P.N.L. precizând că cel mai bine clasat în sondaje va fi cel care se va regăsi pe buletinele de vot.

La acest moment există mai mulţi aspiranţi, unul dintre aceştia fiind colegul lui Boroianu din fostul P.D.L., consilierul local Iustin Fabian Roman, care a spus deschis că îşi doreşte funcţia de primar. Un alt nume vehiculat este cel al senatorului Gigi Chiru şi se speculează chiar o posibilă candidatură a europarlamentarului Ramona Mănescu.

Mihaela TÎRPAN

3 Comments

  1. ionelpaul says:

    Robert Boroianu este un hot si un tradator de tara… Nu uitat ca este parte din afacerea “Pavilionul” impreuna cu sotia sa si cu Constantin Matei… Ce cauta asta sa candideze pt functia de primar? Sa dea inapoi toti banii furati, mai bine, decat sa promita marea cu sarea!!!

  2. rugaminte says:

    daca vrea primara Constantei ar trebui sa mute tiganimea din cartierul ferentari de Constanta si sa dea casa oamenilor care sunt amarati cu adevarat si nu tiganilor cu afaceri si masini straine care nu platesc utilitatile

  3. Da promite dom’le ca o sa dai gigacaloria gratis, daca tot e sa faci declaratii sforaitoare fara acoperire. Sau ai interesul de a inlocui RADET-ul cu unul nou din care sa tragi si tu foloase? Chiar nu intelegi ca incalzirea centralizata este un dezastru? Si de ce aceasta discriminare pe fata (subventie pentru cei ce se incalzesc de la RADET)? Ceilalti nu sunt tot constanteni???

Comenteaza acest articol

css.php