Ţărăniştii vor susţine un independent pentru Primăria Constanţa

Ţărăniştii vor susţine un independent pentru Primăria Constanţa

După ce s-au împărţit în două tabere, liderii P.N.Ţ.C.D. Constanţa fac alegeri separate, dar şi mesajele publice sunt transmise într-un mod doar de ei înţeleşi. Ieri, aripa Adrian Ţapliuc a P.N.Ţ.C.D. Constanţa a organizat o conferinţă de presă în cadrul căreia liderii au vorbit despre alegerea lui Aurelian Pavelescu drept preşedinte la nivel naţional, au prezentat interesele partidului reunite în programul politic „Calea noastră“ şi nu au omis discuţiile despre pregătirea alegerilor locale de anul viitor.

Dacă la primele două teme mesajele au fost de susţinere a lui Pavelescu, Adrian Ţapliuc s-a încurcat în proiecte de dreapta şi de stânga şi a concluzionat prin a spune că nu îl interesează să candideze pentru funcţia de primar al municipiului Constanţa şi, dacă nu se va găsi omul potrivit in rândul colegilor săi, atunci cea mai bună variantă este cea a susţinerii unui candidat independent.

„P.N.Ţ.C.D. ar trebui ca, la locale, să susţină un independent cu o puternică susţinere a societăţii civile. Nu am un nume la acest moment, dar trebuie să fie un candidat care să se apropie de propunerile noastre politice. Pe mine nu mă interesează să candidez, dar vă transmit că am putea găsi şi un candidat din rândurile noastre, timp mai avem“, a declarat Adrian Ţapliuc.

Mihaela TÎRPAN

Comenteaza acest articol

css.php