Tudorel Chesoi recunoaşte: “Nu am şanse la Primăria Constanţa”

Tudorel Chesoi recunoaşte: “Nu am şanse la Primăria Constanţa”

Există politicieni cărora le place să creadă că şansele sunt de partea lor pentru orice competiţie electorală, chiar dacă niciun sondaj nu i-a plasat vreodată în topul oamenilor cu notorietate. Cu toate acestea, aceştia aleg să investească în campanii electorale la capătul cărora ies pe uşa din dos. Pe lângă aceştia, există şi politicieni care îşi cunosc limitele, iar din această categorie pare să facă parte şi liderul P.N.Ţ.C.D. Constanţa, consilierul local municipal Tudorel Chesoi.

Acesta a declarat pentru „Observator de Constanţa“ că nu va candida pentru funcţia de primar al municipiului Constanţa, scrutin pentru care se fac, în această perioadă, multe calcule, iar candidaţii apar ca ciupercile după ploaie. Motivul pentru care Chesoi a ales să rămână deoparte ne-a convins să-l declarăm unul dintre puţinii politicieni sinceri pe care îi are Constanţa zilelor noastre.

„Aaa, propuneri destul de multe, desigur, păstrând proporţiile cercului de oameni în care îmi desfăşor activitatea, însă consider că nu am şanse de a ajunge primar al municipiului Constanţa şi este mult mai bine să analizez într-un mod corect această situaţie şi să nu intru în competiţia electorală despre care discutăm. Dacă alegerea primarului se făcea din două tururi de scrutin, poate aş fi încercat, dar nici în acest caz nu consider că ar fi fost bine, însă alegerea primarului cu cel mai mare număr de voturi din totalul celor exprimate, nu îmi aduce şanse, iar eu sunt un politician corect cu mine, dar şi cu cei care mă cunosc“, a declarat Tudorel Chesoi pentru cotidianul nostru. Totodată, acesta ne-a precizat că pentru o funcţie de consilier şanse reale există pentru a candida.

În altă ordine de idei, liderul ales al ţărăniştilor constănţeni explică faptul că principala preocupare a sa şi a colegilor de partid o reprezintă depunerea documentelor pentru validarea Congresului P.N.Ţ.C.D. din 16 mai şi „lupta cu Pavelescu (Aurelian Pavelescu, preşedinte ales la un congres organizat de o parte a partidului şi nerecunoscut de către aripa Chesoi – n.r.) şi eliberarea partidului de acest om care nu ne-a adus decât deservicii“.

Mihaela TÎRPAN

Comenteaza acest articol

css.php