Examenul Cambridge poate fi echivalat cu o probă la BAC

Examenul Cambridge poate fi echivalat cu o probă la BAC

Un expert Cambridge ESOL din cadrul departamentului de examinare al Universităţii Cambridge se va afla azi, 30 martie a.c., la Centrul Internaţional Helen Doron English din Constanţa. Expertul va susţine un seminar despre oportunităţile de carieră oferite de certificatul internaţional de competenţă lingvistică şi despre modalităţile în care această diplomă se echivalează cu unele examene din sistemul educaţional românesc. 

Totodată, specialistul le va prezenta părinţilor şi elevilor prezenţi informaţii utile despre structura de examinare Cambridge, despre oportunităţile de deschidere profesională a elevilor şi studenţilor în societatea globalizată, fie că vorbim despre studii în străinătate sau despre lansarea activităţii profesionale într-o ţară a cărei limbă oficială este engleza.

Centrele educaţionale Helen Doron English din această reţea naţională sunt recunoscute drept centre oficiale de pregătire a copiilor pentru a participa la toate tipurile de examene Cambridge. Printre acestea, se numără şi examenul care se echivalează cu proba de evaluare a competenţelor lingvistice din cadrul examenului de bacalaureat, cu proba pe care elevii de clasa a IV-a o vor susţine pentru a accede într-o clasă de limbă engleză intensivă sau cu cea de admitere la liceu.

Marieta ŞTEFAN

Comenteaza acest articol

css.php