O carte de parenting vine cu surprize pentru copii

O carte de parenting vine cu surprize pentru copii

Ioana Chicet-Macoveiciuc alias Printesa Urbana, printre cele mai cunoscute mamici-blogger din Romania, urmarita in mediul online de zeci de mii de fani datorita abordarii inedite a subiectelor de parenting, lanseaza sambata, 16 ianuarie a.c., incepand cu ora 10.30, la Muzeul de Arta Constanta, o carte de parenting ce cuprinde povesti pline de umor si informatii utile pentru parinti.

Iar pentru ca parintii sa se poata bucura de lansare si de speakeri, invitatia la eveniment se adreseaza si copiilor, care vor avea parte de momente de distractie in limba engleza cu cei de la Helen Doron English, ce vor veni cu un arsenal de activitati pentru copii.

Episoade educative, jucarii si materiale educationale unice, dar si tehnologia realitatii augmentate, toate vor fi aduse special pentru copii in cadrul activitatilor interactive desfasurate de catre profesorii specializati in predarea limbii engleze ca limba materna de la Helen Doron English.

“Este o traditie pentru Centrul International Helen Doron English sa sustina evenimente de parenting dedicate tinerilor parinti, si nu numai. Mamici, tatici, bunici, cu totii sunt invitati sa petreaca momente interesante la acest eveniment dedicat lor, celor care cauta in permanenta sa-si dezvolte abilitatile de parenting, pentru a le oferi copiilor cel mai bun start in viata.

Scurte lectii de limba engleza

Prezenta profesorilor specializati la eveniment le asigura parintilor momente de distractie pentru copiii lor si de ce nu, scurte lectii dinamice de limba engleza, de la care copiii vor pleca cu informatii bogate.

Specificul metodei este ca atunci cand un copil participa la lectiile de limba engleza cu Helen Doron English invata la fel ca limba materna, prin jocuri si activitati, si incepe sa spuna primele cuvinte in engleza inca de la primele lectii.

Ii invitam pe parinti si pe copiii sa cunoasca distractia in engleza, marca Helen Doron English in cadrul evenimentului organizat de catre una dintre cele mai indragite mame-blogger din Romania”, declara specialistul in educatie Stefania Filip, coordonator al Centrului International Helen Doron English, in Romania.

Helen Doron English este o institutie internationala cu un succes de 30 de ani in predarea limbii engleze pentru copii de la 0 la 18 ani. Peste doua milioane de copii din intreaga lume vorbesc astazi engleza datorita Helen Doron English.

Marieta ŞTEFAN

Comenteaza acest articol

css.php