Studenţii, îndemnaţi să facă sport şi să evite drogurile

Studenţii, îndemnaţi să facă sport şi să evite drogurile

Centrul Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Constanţa derulează o campanie de prevenire a consumului de droguri în cadrul Unviersităţii „ Ovidius“, denumită „ Student antidrog 100% sport, 0% drog“, realizată în colaborare cu Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul instituţiei de învăţământ superior. Campania constă în atragerea studenţilor către activităţi sănătoase de petrecere a timpului liber, în special a celor sportive.

„Anul trecut am avut activităţi de prevenire, prin discuţii purtate de voluntarii noştrii cu studenţii. Anul acesta organizăm o campanie în cadrul Unviersităţii «Ovidius», prin care studenţii sunt îndemnaţi să participe la competiţii sportive“, ne-a declarat comisarul-şef Marius Oprişan, şeful Centrului Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Constanţa.

Prima activitate din cadrul campaniei va avea loc sâmbătă, 14 noiembrie şi se va desfăşura pe un traseu prestabilit, pornind din faţa vilei Radio Constanţa. „Sâmbătă vom organiza un cros, care se va desfăşura pe faleza din staţiunea Mamaia, de la vila Radio Constanţa, până la Piaţa Cazino, la care vor participa studenţii Universităţii «Ovidius»“, a concluzionat comisarul-şef Marius Oprişan.

Marieta ŞTEFAN

Comenteaza acest articol

css.php