Tabără în limba engleză pentru copiii constănţeni

Tabără în limba engleză pentru copiii constănţeni

Centrul Internaţional Helen Doron English organizează, în perioada 21 august – 3 septembrie, în localitatea Berca din judeţul Buzău, Tabăra în Limba Engleză, ediţia 2016, dedicată elevilor din clasele I-VIII (6-14 ani inclusiv), care vor să se dezvolte, să-şi facă noi prieteni, să se bucure de natură şi să-şi îmbunătăţească abilităţile de comunicare în limba engleză. Toate activităţile se vor desfăşura exclusiv în limba engleză, iar copiii vor participa la lecţii distractive, la ateliere tematice, la excursii pe munte şi vor interpreta celebre piese de teatru în limba lui Shakespeare.

Tabăra de vară va avea loc separat, pentru două categorii de vârstă. Astfel, copiii cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani, în perioada 21-27 august, vor participa la programul „Teen Drama“, iar cei cu vârste cuprinse între 6 şi 9 ani vor participa, în perioada 28 august – 3 septembrie, la programul educaţional „English Through Drama“. Programul educaţional se va încheia cu tradiţionalul foc de tabără.

Elevii care nu desfăşoară cursuri la Centrul Internaţional Helen Doron English şi vor să participe la această tabără de vară, vor susţine un scurt interviu în limba engleză sau pot prezenta organizatorilor unul din următoarele certificate de competenţă lingvistică: KET, PET, FCE, CAE, CPE sau IELTS. Interviurile pot fi susţinute telefonic sau la sediile Helen Doron English din Bucureşti şi Constanţa, în intervalul orar 10.00 – 18.00, iar rezultatele vor fi primite pe loc.

Marieta ŞTEFAN

Comenteaza acest articol

css.php