GALERIE FOTO. Tabără de țigani de pe str. Munții Tatra, dezafectată

GALERIE FOTO. Tabără de țigani de pe str. Munții Tatra, dezafectată

In cursul zilei de azi, 07.09.2017 Politia locala actioneaza in sistem integrat cu reprezentanti ai Politiei municipiului Constanta, Gruparii mobile de jandarmi, Serviciului public de asistenta sociala, Directiei de sanatate publica, Directiei sanitar veterinare, Serviciului public de evidenta a persoanei si Directiei generale de asistenta sociala si protectia copilului pe linia taberei de persoane din zona strazilor Muntii Tatra si Locotenent Manoiu unde sunt 18 amplasamente improvizate din materiale improprii folosite ca si locuinta de aproximativ 70 de persoane, fara forme legale.
Reprezentantii municipalitatii au procedat la igienizarea zonei cu sprijinul firmei de salubrizare in vederea asigurarii conditiilor igienico – sanitare proprii unui mediu de viata sanatos.
In acest sens au fost inlaturate toate materialele depozitate pe domeniul municipiului Constanta care creau premisele unor focare de infectii, a inmultirii rozatoarelor si raspandirii de boli.
Membrii comunitatii abordate au beneficiat de consilierea si sprijinul reprezentantilor institutiilor implicate.
Firma de salubrizare participa cu 22 de manipulanti, 6 autobasculante de 22 t, 4 autogunoiere de 18 mc, 1 incarcator tip vola si o autospeciala cu dispozitiv de incarcare tip cupa.
Actiunea este in desfasurare.Comenteaza acest articol

css.php