Tablou canvas personalizat din doar două clickuri?!

După ce ţi-a adus „Dragoste pe canvas“ de Valentine's Day şi de Dragobete, echipa site-ului www.PeCanvas.ro ţi-a mai pregătit o surpriză-surpriză: UN MARE CONCURS MARE!

Tablou canvas personalizat din doar două clickuri?!

Tablou canvas personalizatDupă ce ţi-a adus „Dragoste pe canvas“ de Valentine’s Day şi de Dragobete, echipa site-ului www.PeCanvas.ro ţi-a mai pregătit o surpriză-surpriză: UN MARE CONCURS MARE!
Pentru a câştiga un tablou canvas premium, personalizat 100% cu absolut orice imagine vrei tu, singurul efort pe care trebuie să-l depui este să dai LIKE & SHARE postării de pe Facebook prin care www.PeCanvas.ro anunţă acest concurs. Astfel, cu doar două clickuri, intri automat în extragerea care îţi poate aduce un tablou unicat.
Concursul se derulează până duminică, 19 martie 2017, ora 23:59.
Câştigătorii celor 5 tablouri vor fi aleşi luni, 20 martie 2017, ora 11:00, cu ajutorul random.org, dintre toţi participanţii care au îndeplinit condiţiile.
Mergi pe Facebook şi poţi câştiga.

Despre www.PeCanvas.ro – Tablou Canvas Premium

Un tablou canvas este, în zilele noastre, o modalitate ieftină şi de bun gust pentru decorarea caselor într-un stil modern, imprimând încăperilor nota personală a proprietarului. Canvas este pânza imprimată cu orice imagine şi întinsă pe un cadru de lemn. Este ca un tablou, dar fără ramă, o decoraţiune modernă, minimalistă, potrivită pentru orice tip de amenajare.
Orice fotografie personală – de la nuntă, de la botez, din concedii petrecute la munte, la mare sau în străinătate, de la serbările copiilor – poate fi transpusă pe pânză şi apoi aşezată la locul potrivit, pe pereţii încăperilor. Şi totul se petrece online: cumpărătorul trebuie doar să încarce fotografia pe site-ul www.PeCanvas.ro şi să selecteze dimensiunile dorite, având posibilitatea de a comanda modificări suplimentare ale fotografiei (corectări, contrast, luminozitate, îndepărtarea fundalului, alte efecte artistice).

Comenteaza acest articol

css.php