Targ de credite la Constanta

Dana ANTOHE

Constanta gazduieste, in perioada 27-29 iunie, cea de-a doua editie locala a Targului de credite CreditEXPO. Nume importante de pe piata financiar-bancara din Romania, precum ATE Bank, Bank Leumi, FinGroup, Finzoom, Raiffeisen Bank, Unicredit Tiriac isi vor expune cele mai noi oferte de creditare in cadrul Muzeului de Arta din Constanta.
Potrivit organizatorilor, CreditEXPO Constanta isi propune sa faciliteze accesul atat al firmelor locale, cat si al persoanelor fizice la solutiile de finantare existente, usurand-le, in acelasi timp, orientarea in multitudinea de oferte existente pe piata. Peste 1.500 de constanteni sunt asteptati sa compare in mod nemijlocit, in cadrul unui targ specializat, ofertele de creditare ale bancilor, companiilor de leasing, institutiilor financiare nebancare, brokerilor de credite, precum si oferta companiilor din domenii conexe.
„CreditEXPO este locul ideal in care cererea si oferta de creditare se intalnesc in mod direct. Evenimentul a fost conceput ca o manifestare de nisa, are un public-tinta foarte bine definit si beneficiaza, in total, de un buget de promovare de 50.000 de euro. Ne bucura faptul ca institutiile locale au inteles beneficiile participarii la un astfel de eveniment si speram ca editia din Constanta sa se transforme intr-un exemplu de buna comunicare si promovare a unui targ de profil“, spun organizatorii CreditEXPO.
Prima editie locala a CreditEXPO a avut loc la Iasi, intre 18-20 aprilie 2008, iar dupa Constanta, targul va ajunge la Cluj si apoi la Bucuresti.

Comments are closed.

css.php