Târgul de iarnă se deschide oficial diseară

Târgul de iarnă se deschide oficial diseară

 

Astazi, incepand cu ora 17, va avea loc deschiderea oficiala a primei editii a evenimentului „Targ de iarna“, organizat de Centrul Cultural Teodor Burada, in perioada 12-23 decembrie 2016. Evenimentul debuteaza cu Ansamblul de colindatori „Junii din Albesti“, care vor interpreta colinde traditionale romanesti, dar si colinde specifice zonei Dobrogei.

Prima oprire a Ansamblului de colindatori va fi Parcul Casei de Cultura, ora 13.15, dupa care vor porni catre Parcul Tomis II (ora 13.45 -14.00). De aici, colindatorii se vor indrepta spre institutia Consiliului Judetean Constanta, ora 14,30. Cei 16 membri ai Ansamblului „Junii din Albesti“ ii vor colinda, rand pe rand, pe angajatii Consiliului Judetean Constanta, cei ai Primariei si Prefecturii.

De la Consiliul Judetean, colindatorii vor pleca catre Pavilionul Expozitional Constanta, unde ii vor intampina pe constanteni la deschiderea Targului de iarna, incepand cu ora 17.  Targul de iarna va debuta cu Concursul de ornat brazi, unde vor participa numeroase scoli din judetul Constanta. O alta surpriza a Targului de iarna este Concursul de desene 3D, un concept unic pe piata constanteana, realizat de studentii Facultatii de Arte ai Universitatii Ovidius.
Pentru ca distractia sa fie completa, pe scena mare a Pavilionului Expozitional vor urca artisti de renume.

Baietii de la PROCONSUL vor deschide Targul de iarna, cu un concert incendiar. ANA LESKO, LIDIA BUBLE, PEPE, MIHAI MARGINEANU, FUEGO, DJ RINO si SILVIA, sunt doar cateva dintre vedetele care va vor tine aproape de scena pavilionului.

Comenteaza acest articol

css.php