Teste Papanicolau și mamografii gratuite, pentru femeile din Constanța

Teste Papanicolau și mamografii gratuite, pentru femeile din Constanța

Femeile din Constanța vor beneficia, în perioada 8 martie – 6 aprilie 2018, de mamografii și teste Babeș-Papanicolau realizate gratuit în cadrul campaniei „Motivi Loves Renașterea” Diagnostic Mobil – Cancer de sân și col uterin, organizată de Fundația Renașterea cu sprijinul Primăriei Constanța, Motivi și City Park Mall

Campania are ca scop depistarea precoce a cancerului de sân și a celui de col uterin, precum și informarea populației privind importanța controalelor medicale periodice. Investigațiile medicale sunt oferite în Unitatea Mobilă de Diagnostic dotată cu un cabinet ginecologic și cu unul de radiologie.

Unitatea Mobilă de Diagnostic se va afla în perioada menționată în parcarea City Park Mall din zona lacului Tăbăcărie, unde se vor realiza 200 de mamografii și 400 de teste Babeș-Papanicolau.

Programările se pot face de luni – vineri, în intervalul orar 09:00 – 17:00, la nr. de telefon 0799/606192.

Campania se desfașoară sub umbrela Coaliției pentru Sănătatea Femeii, parteneriat strategic între ONG-uri și profesioniști din sistemul medical, ce are ca obiective promovarea importanței prevenției și reducerea mortalității asociate cancerelor ginecologice în România.

Comenteaza acest articol

css.php