„THE DOORS” la CLUB DOORS

Este vorba de un spectacol teatru-rock ce va avea loc pe 13 octombrie, in Clubul Doors. Nu neaparat un recital tribut The Doors, ci mai degraba o alegorie…o metafora.

O metafora a muzicii, poeziei si personalitatii lui Jim Morisson, rockstarul anilor ‘60 din America, liderul trupei The Doors.

Un one man-show cu Silvian Duica in rolul lui Jim Morisson. Silvian Duica se considera un actor complet: stie sa danseze, sa cante si sa manuiasca papusi. Aduce un aport cultural Brasovului, orasul in care este stabilit si unde a creat trupa „Strada” si un teatru independent cu acelasi nume.

„Un spectacol de teatru, de lumini şi de imagini, un spectacol al muzicii, al dansului şi al poeziei, în care actorul Silvian Duică recită poezii de-ale lui Jim Morisson în română şi cântă în engleză, dansează şamanic ca şi Jim Morisson şi se poartă ca Jim Morisson şi, fie vorba între noi, seamănă izbitor de mult cu super starul rock. Toate astea se întâmplă după o pânză incoloră pe care sunt proiectate imagini video cu Jim Morisson şi Doors, dar şi fragmente din videoclipurile formaţiei, încât ai impresia că te uiţi la televizor sau că eşti la film, intri atât de bine în acest rol de spectator de cinema încât atunci când actorul iese de după pânza aia şi intră în public ai impresia că se întâmplă ceva ireal, de parcă ar fi reînviat Jim Morisson şi a venit printre noi” – spune criticul Mihail Vakulovski.

Un spectacol de vazut si auzit, mai ales de fanii trupei “The Doors”, duminica, 13 octombrie, in Club Doors. Evenimentul este programat pentru ora 21:00. Biletele se gasesc la sediul Clubului Doors din strada Traian, numarul 68A, la pretul de 15 lei.

 

Comenteaza acest articol

css.php