Top 10 cele mai bune orgii sexuale în filme

Pe unele dintre ele le-ai văzut şi te-au impresionat, de altele -din filme clasice- doar ai auzit, dar scenele de sex în grup reuşesc să crească interesul publicului pentru un film. Iată topul celor mai bune scene de acest gen din filme!

 

Decizia de a include în film o scenă de sex în grup se poate dovedi foarte riscantă pentru acesta, din toate punctele de vedere, restrângând, în primul rând, categoria de public. Cu toate acestea, există regizori care îşi asumă acest risc şi, indiferent dacă asta e viziunea regizorală sau e, pur şi simplu, o găselniţă pentru a se discuta mai mult despre film, mulţi dintre spectatori se bucură de ele.

 

Topul, realizat de revista Complexus, include orgiile sexuale din filme din toate vremurile.

 

Embrace of The Vampire – 1995

 

Regizat de Anne Goursaud, filmul o are în rol principal pe Alyssa Milano, o fată inocentă care atrage atenţia unui cuplu de vampiri. Iar scena în care cei trei fac sex împreună este cea inclusă în top.

 

Shortbus – 2006

 

Filmul, regizat de John Cameron Mitchell, urmăreşte povestea unui terapeut sexual aflat în căutarea orgasmului. Astfel, Sofia şi iubitul său participă la tot felul de petreceri sexuale. Cea mai tare scenă de sex? O orgie la care participă numeroase persoane, totul având loc în timpul unei pene de curent în Brooklyn.

 

The Idiots – 1998

 

Filmul lui Lars von Trier reuneşte un grup de adulţi care îşi propun să îşi îmbrăţişeze “idiotul interior”, alegând să se poarte în public ca persoane cu dizabilităţi de dezvoltare. Scena inclusă în top se referă la dorinţa unuia dintre aceştia de a primi cadou de ziua sa o partidă de sex în grup.

 

The Rocky Horror Picture Show – 1975

 

Regizorul Jim Sharman a decis ca, în acest film, să fie reprezentate toate înclinaţiile sexuale: bisexuali, voyeuri, travestiţi, ba merge atât de departe încât şi canibalii au locul lor. Orgia are loc într-o piscină şi, susţin cei de la Complexus, nu seamănă cu nimic din ce te-ai aştepta.

 

Salo (120 days of Sodom) – 1975

 

Filmul de artă realizat de Pier Paolo Pasolini înfăţişează 18 tineri care îşi explorează sexualitatea şi, mai mult sau mai puţin, reprezintă o orgie sexuală de la început şi până la final şi nu e deloc confortabil de urmărit.

 

Shivers (They came from within) – 1965

 

Regizorul David Cronenberg a spus, într-un interviu, că “Sexul şi violenţa merg foarte bine împreună, la fel ca şunca şi ouăle”, aşa că nu e de mirare că acest film al său reuşeşte să îmbine foarte bine ambele aspecte. Filmul, în care un virus se împrăştie pe cale sexuală şi îi face pe oameni să facă frenetic sex, se încheie, apoteotic, cu o orgie sexuală într-o piscină, în care ultimul om rămas neinfectat ia şi el virusul.

 

Perfume: The Story of a Murderer 2006

 

Regizorul Tom Tykwer dă viaţă romanului cu acelaşi nume care spune povestea unui bărbat cu un simţ al mirosului extraordinar de bine dezvoltat care vrea să creeze mirosul perfect, care poate fi realizat omorând-o pe femeia care miroase aşa. El e prins imediat după crimă, dar reuşeşte să îşi dea cu o picătură de parfum înainte de a fi spânzurat. Aşa că publicul simte mirosul şi…totul se transformă într-o orgie generală, în care vinovatul e găsit nevinovat.

 

Bram Stoker’s Dracula – 1992

 

În filmul lui Francis Ford Coppola, tânărul avocat interpretat de Keanu Reeves este sedus de cele trei mirese-vampir ale lui Dracula, iar această scenă este considerată una dintre cele mai inspirate din toate timpurile.

 

Eyes Wide Shut – 1999

 

Filmul lui Stanley Kubrick, în care joacă Tom Cruise şi Nicole Kidman – la acea vreme cei doi erau un cuplu şi în realitate- este considerat memorabil din multe puncte de vedere. Nu în ultimul rând, scenele orgiilor au rămas în memoria spectatorilor.

 

Caligula – 1979

 

Regizat de Tinto Brass, dar conţinând scene regizate şi de Giancarlo Lui şi Bob Guccione (e suficient să ştiţi că venea de la revista Penthouse), filmul conţine aproape toate scenele de sex posibile şi, în caz că nu regăsiţi în film ceva, puteţi încerca versiune de 930 (!) de minute, în care sunt incluse şi scenele de sex care nu căzut la montaj şi nu se regăsesc în film.

realitatea.net

Comenteaza acest articol

css.php