Toulouse Lautrec în concert la Club Doors

Vineri, 11 octombrie, scena clubului constantean Doors este gazda unui concert inedit al trupei bucurestene Toulouse Lautrec.

Infiintata in 2009, trupa Toulouse Lautrec suna foarte matur, abordand un gen original de rock, cu versuri in limba romana, engleza si uneori, franceza.

Este una dintre cele mai inedite aparitii pe scena rock autohtona atat ca sunet, versuri, cat si imagine scenica. Baietii de la Toulouse Lautrec, cu caciulile lor de blana in mijlocul verii sau bustul gol in plina iarna, spun ca „inainte de Toulouse Lautrec a fost o nevoie acuta de Toulouse Lautrec, o sete de vin si de baieti care canta si compun din placere, sete de golanie, de prietenie, carti bune, fete frumoase, amplificatoare pe lampi si chitari vintage”.

Trio-ul , care se recomanda numai cu numele de scena, respectiv Apartman ( voce si chitara), Dizzy ( voce si chitara bass) si Greenman ( tobe), s-a bucurat de atentia iubitorilor de alternative inca de la inceputuri, sustinand concerte atat in tara cat si in strainatate.

“Irrational”, “Nopti albe”, “Poetul mecanic”, “Lumea-i un sat de vacanta” sunt cateva dintre piesele regasite pe noul album ce vor putea fi ascultate in cadrul concertului de vineri, 11 octombrie, din Club Doors.

Evenimentul este programat pentru ora 21:00. Biletele se gasesc la sediul Clubului Doors din strada Traian, numarul 68A, la pretul de 15 lei.

 

Comenteaza acest articol

css.php