Transferuri la Callatis

Conducerea divizionarei secunde, Callatis Mangalia a perfectat astazi, primele doua transferuri in perspectiva returului.

Fundasul central, Ionel Posteuca in varsta de 29 de ani, ultima data, la FC Farul Constanta, va evolua in retur pentru formatia din sudul Litoralului, semnand un contract valabil pana la finalul campionatului.

De asemenea, portarul Cristian Mitrea in varsta de 24 de ani a venit de la echipa de Liga a 3-a, Dunarea Calarasi, semnand tot pana la finalul sezonului.

Presedintele echipei Callatis, Neculai Tanasa a declarat : “Pe Ionel Posteuca, il cunosc bine, el mai jucand la noi si am mare incredere, ca ne-am intarit defensiva, odata cu venirea lui iar tanarul Cristi Mitrea este un portar de calitate, care se afla in vizorul nostru mai demult. Mai sunt discutii pentru transferurile a doi atacanti, un portar si un mijlocas”.

La sfarsitul turului, si-au reziliat contractele de comun acord, portarul Alin Dragne, George Sofronie, Gabriel Tudose si Stefan Iordache.

Reunirea lotului se va face pe 9 ianuarie, la Mangalia iar cantonamentul va fi efectuat probabil, la Albena, in Bulgaria, intre 1 – 12 februarie.

La jumatatea campionatului, Callatis Mangalia se afla pe locul al 14-lea, cu 17 puncte si -4 in clasamentul adevarului.

One Comment

  1. Mai exista Calatis ? 🙂

Comenteaza acest articol

css.php