Trei căruțași din Palazu Mare, trași pe dreapta de către polițiștii locali

Trei căruțași din Palazu Mare, trași pe dreapta de către polițiștii locali

Politistii locali din cadrul Directiei Generale Politia Locala Constanta au actionat din nou pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale care vizeaza curatenia orasului, precum si pentru depistarea si sanctionarea conducatorilor de vehicule cu tractiune animala care nu respecta prevederile legale in vigoare privind accesul si deplasarea acestora pe raza municipiului Constanta.
Astfel, astazi 20.02.2018 pana la ora 13.00, lucratorii institutiei au aplicat, in cartierul Palazu Mare, trei sanctiuni contraventionale conducatorilor de vehicule cu tractiune animala cu dispunerea masurii de ridicare a atelajului in vederea imobilizarii si depozitarii intr-un loc special amenajat al administratiei publice locale.
“Avand in vedere campania “Actioneaza responsabil! Atitudinea ta conteaza! ” solicitam cetatenilor care intalnesc vehicule cu tractiune animala sau vehicule trase/ impinse cu mana, folosite pentru manipularea deseurilor sa ne acorde sprijinul pentru identificarea unor astfel de cazuri sesizand Dispeceratul Politiei Locale Constanta 0241484205 , iar echipajele noastre vor interveni in regim de urgenta. Pentru utilizatorii aplicatiei whatsapp numarul de contact este 0799606142 cu rugamintea de a transmite fotografii cu ceea ce constata, locul si directia de deplasare a vehiculului respectiv. Numai impreuna putem asigura un mediu sanatos in municipiul Constanta!”, transmit reprezentantii institutiei.

Comenteaza acest articol

css.php