Trei copii au profanat un cimitir la Pecineaga

Trei băieţi care provin din familii dezorganizate au băgat în sperieţi locuitorii comunei Pecineaga, judeţul Constanţa. În noaptea de joi spre vineri, ei au dat foc la nişte baloţi, într-o fermă şi au distrus crucile mai multor morminte din cimitirul comunei.

O fermă din Pecineaga a fost la un pas să ia foc. Joi noaptea, proprietarul a sesizat la timp focul care a cuprins mai mulţi baloţi de paie şi a stins incendiul.

A doua zi dimineaţă, însă, mai mulţi localnici au găsit în cimitir gardurile rupte şi cruci doborâte. Alertaţi, oamenii legii de la Postul de Poliţie Pecineaga i-au găsit pe vandali: trei puşti de 14, 15 şi 16 ani. Ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat, băiaţii plecaseră acasă după ce au dat foc la fermă şi au profanat mormintele.

Minorii sunt cunoscuţi cu probleme de către oamenii din localitate cărora le-a dat multe bătăi de cap. Provin din familii dezbinate şi cum sunt mai tot timpul nesupravegheaţi au ajuns să se ocupe cu acte de vandalism. Fiind minori, poliţiştii îi cercetează în stare de libertate

 

Sursa:EVZ.ro

Comenteaza acest articol

css.php