Trei tineri din Valu au speriat Constanța: spargeri de locuințe, distrugeri și furturi din auto

Trei tineri din Valu au speriat Constanța: spargeri de locuințe, distrugeri și furturi din auto

În urma a 2 percheziții domiciliare desfăşurate la persoane bănuite comiterea mai multor infracțiuni de furt din auto, furt din locuinţă și distrugere, 3 persoane au fost reţinute de poliţiştii constănțeni.

La data de 10 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție împreună cu cei ai Secției 5 Poliției și Secției 1 Rurală Constanța au efectuat 2 percheziţii domiciliare la 3 persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, tentativă de furt calificat și distrugere.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au reținut în sarcina celor trei tineri, doi în vârstă de 19 ani, respectiv 20 de ani, toți din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, 17 infracțiuni, din care 5 de furt calificat, 7 de tentativă de furt calificat și 5 de distrugere, fapte comise în intervalul 24 aprilie-7 mai a.c., pe raza municipiului Constanța. Polițiștii au stabilit că tinerii în cauză sunt autorii a altor două infracțiuni de furt calificat, fapte comise în localitatea Valu lui Traian, județul Constanța.

La data de 10 mai a.c., persoanele în cauză au fost reţinute de poliţişti pe bază de ordonanță, pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca la data de 11 mai a.c., să fie prezentate Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă.

La acțiune au participat și luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale din Constanţa.

Comenteaza acest articol

css.php