A treia tentativa de a executa o vila luxoasa, situata pe malul marii. Pretul a ajuns la jumatate!

A treia tentativa de a executa o vila luxoasa, situata pe malul marii. Pretul a ajuns la jumatate!

Agenția Județeană a Finanțelor Publice Constanța reia, pentru a treia oara, licitatia pentru un imobil ce aparține firmei Al Stom Company SRL. Obiectul încercării de vânzare silită îl face o vilă luxoasă, situată pe plaja din stațiunea Eforie Sud. Imobilul are o suprafață de 531,13 mp și teren aferent de 300 mp. Vila cu 5 camere face obiectul a trei procese verbale de sechestru, iar prețul de pornire la care se scoate la vânzare este jumatate din pretul de evaluare, 808.467 lei fără TVA.
Din imaginile prezentate de ANAF se vede clar că imobilul este la stadiul de execuție „la roșu“, dar dispune de facilități inedite, precum piscina de pe terasa circulabilă.
Al Stom Company este o cunoscută firmă constănțeană, ce aparține omului de afaceri Alexandru Papadumitru. În anii trecuți, Al Stom Company a încheiat numeroase contracte cu instituții publice.
În 2015, ultimul an pentru care există informații fiscale, societatea declara datorii totale de 23.608.463 lei, o cifră de afaceri de 25.527.361 lei și pierdere de 2.980.302 lei.
Oricine doreste sa participe la licitatie trebuie sa achite o taxa de 10% din valoarea de pornire a bunului. Aceasta este ultima diminuare a pretului de pornire ce poate fi operata de catre ANAF.

Comenteaza acest articol

css.php