Trenul Regal sosește, vineri, la Constanța

Trenul Regal sosește, vineri, la Constanța

Vineri, 15 iunie 2018, Trenul Regal va parcurge simbolic drumul de la București la Constanța, la împlinirea a 140 de ani de la alipirea Dobrogei la țara mamă și a 160 de ani de la inaugurarea lucrărilor liniei de cale ferată Cernavodă-Constanța.

Vor călători în Trenul Regal Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, Alteța Sa Regală Principele Radu și Alteța Sa Regală Principesa Maria.

Trenul Regal va opri în Fetești, Cernavodă, Medgidia și Constanța, unde Familia Regală va lua parte la scurte ceremonii de primire, în prezența autorităților locale și a locuitorilor orașelor vizitate.

Prima oprire a Trenului Regal va avea loc în Gara Fetești, la ora 13.23. A doua oprire a Trenului Regal va avea loc la Podul de la Cernavodă, la ora 13.56. Ceremonia de primire se va desfășura, în mod simbolic, pe platoul de la capătul podului dinspre Cernavodă, pentru a onora memoria Regelui Carol I, în timpul căruia a avut loc construcția podului realizat de inginerul Anghel Saligny. Accesul publicului și al presei este liber.
A treia oprire a Trenului Regal va avea loc în Gara Medgidia, la ora 14.31. Accesul publicului și al presei este liber.
Ultima oprire a Trenului Regal va avea loc în Gara Constanța, la ora 15.21. Accesul publicului și al presei este liber.

Comenteaza acest articol

css.php