Tudy, politicianul meteorit la Bruxelles! Colegii lui nu stiu ce face, dar stiu ca a fost impus de la Bucuresti

Tudy este cunoscut in randul politicienilor si asistentilor de la Bruxelles ca un stagiar cu aparitii meteorice. Nimeni nu stia ce face, dar toti stiau ca a fost impus de la Bucuresti.

 

„Nu vrem sa vorbim despre subiectul asta”, a declarat asistentul unuia din europarlamentarii romani. „Ar fi bine sa nu ne amestecati in povestea asta”, a declarat consilierul de strategie al altui eurodeputat PNL.

Multi dintre ei credeau ca avea un stagiu neplatit in Parlamentul European. A fost stagiu remunerat, a infirmat europarlamentarul Cristian Busoi pentru care Tudy, pe numele sau Tudor Ionescu, a lucrat. Acesta a lucrat un an ca stagiar la Parlament iar contractul i s-a terminat in octombrie anul trecut.

 

Unul dintre motivele pentru care Tudy a fost acceptat ca stagiar era legat de situatia din familie, tatal sau, om de afaceri, avand si el legaturi cu Bruxelles-ul.

 

Cine alege stagiarii: pe teste sau pe pile! Un stagiu la Parlamentul European se obtine greu. Candidatul, fie si pentru un stagiu neplatit, trebuie sa dea multe teste, sa aduca multe documente, diplome si certificate.

mondonews.ro

 

Comenteaza acest articol

css.php