Turnurile cu 11 etaje de pe aleea Murelor au primit autorizație de construire

Turnurile cu 11 etaje de pe aleea Murelor au primit autorizație de construire

Primăria Constanța a emis autorizație de construire pentru modificarea proiectului autorizat încă din 2014, pentru două imobile pe aleea Murelor nr.7, care sunt ridicate de firma Tomis N Real Imob. Modificările reprezintă supraetajarea cu un nivel, în suprafață de 20% din suprafața construită desfășurată, rezultând o construcție cu demisol, parter și 11 etaje, în total 176 unități locative: 99 de apartamente cu două camere și 77 cu trei camere, plus 176 de locuri de parcare. Modificările mai implică reducerea suprafeței demisolului și refațadizarea blocurilor.
Firma Tomis N Real Imob a luat ființă în 2007, asociaţi fiind cetăţenii israelieni Izhak Amsalem, Yoav Tenenbaum, Eli Vakemin şi Michael Bar Levav. De atunci, potrivit informaţiilor furnizate de portalul vrajitorul.eu, firma nu a avut niciun fel de activitate, nici angajaţi şi a declarat numai pierderi. Acestea au culminat în 2015, când s-a înregistrat un minus de 1,101 milioane de lei.
Terenul a fost cumpărat în 2007, iar în 2014 s-a obținut autorizația de consturire pentru două blocuri cu parter și 10 etaje. În octombrie anul trecut, firma a depus la Agenția pentru Protecția Mediului un memoriu pentru modificarea proiectului, prin supraetajare cu 20%, conform legii. Pentru că are obligaţia de a asigura un procent de 30% din teren cu spaţii verzi, investitorul promite că va amenaja la nivelul solului 376,85 mp cu gazon şi plante, restul urmând să fie plantat în jardiniere şi ghivece.

Comenteaza acest articol

css.php