TVR dă start show-urilor Eurovision 2017

TVR dă start show-urilor Eurovision 2017

Dan Helciug prezintă primul spectacol al Selecției Naționale

TVR 2 transmite duminică, 5 februarie, de la ora 20.00, programul Eurovision. Startul ! — Primul show televizat din cadrul proiectului Eurovision 2017. Este vorba despre etapa de preselecție care, în premieră pentru istoria concursului, este difuzată integral, în cadrul unui show special, pentru publicul larg.

Toți concurenții înscriși la ediția din acest an a concursului Eurovision, organizat de TVR, au fost invitați în Studioul 3 pentru a-și susține piesele live, în fața juriului și a camerelor de filmat. Au fost audiate 72 de piese — momentele live postate pe pagina oficială facebook/ eurovision. România înregistrând, în patru zile, peste 360.000 de vizualizări. Înregistrările integrale vor putea fi urmărite pe micul ecran în perioada 6 — 11 februarie, Dan Helciug fiind cel care ne va introduce în atmosfera concursului. Emisiunile vor aduce o serie de interviuri cu artiștii, care vor dezvălui detalii inedite despre participarea la Eurovision România. Piesele vor fi difuzate zilnic la TVR 2 și TVR HD, sub genericul Eurovision. Concurenții !, de la ora 20.00 și la TVR Internațional (de la ora 17.30).

Seria de emisiuni debutează duminică, 5 februarie, când este programat show-ul Eurovision. Startul !. Pe parcursul a 50 de minute, fanii Eurovision vor afla de la Dan Helciug cele mai importante informații despre formatul concursului din acest an.

Cunoscutul artist va face cunoscute toate personajele importante, de la prezentatori la jurați și va prezenta etapele selecției naționale, pe care TVR le va transforma în tot atâtea show-uri de televiziune.

Regulamentul oficial al concursului, precum și mai multe detalii, pot fi accesate pe site-ul TVR, la adresa eurovision. Tvr.ro.

Comenteaza acest articol

css.php