Umbrele contrafăcute, cu însemne ale unor mărci consacrate, confiscate în vamă

Umbrele contrafăcute, cu însemne ale unor mărci consacrate, confiscate în vamă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, într-un container sosit în Portul Constanţa Sud Agigea din China, 1.000 accesorii de marochinărie, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de peste 36.000 lei dacă ar fi fost originale.

În data de 19.02.2018, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au efectuat, în baza analizei de risc, controlul amănunțit la un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială de pe raza municipiului București. Administratorul societăţii comerciale în cauză este cetăţeanul iordanian AF.R., în vârstă de 42 de ani, cu reședința în municipiul București.
În urma controlului, au fost descoperite 1.000 accesorii de marochinărie, (umbrele pentru copii) ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.
Bunurile, în valoare de aproximativ 36.800 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Comenteaza acest articol

css.php