Un barbat si-a taiat organele genitale dupa ce sotia a refuzat sa faca sex cu el in ultimii 10 ani

Un barbat si-a taiat organele genitale dupa ce sotia a refuzat sa faca sex cu el in ultimii 10 ani

Un barbat din India si-a taiat organele genitale cu un cutit dupa ce sotia a refuzat sa faca sex cu el timp de 10 ani, informeaza Stirileprotv.ro. Ghasi Ram, in varsta de 37 de ani, si-a taiat penisul dupa ce sotia i-a refuzat avansurile sexuale timp de aproape un deceniu. Sotia afirma ca acesta obisnuieste sa bea si niciodata nu o asculta.

Ghasi Ram si-a taiat organul genital dupa ce si-a pierdut rabdarea. Acesta venise acasa beat si a insistat ca sotia lui sa se culce cu el. In momentul in care aceasta i-a refuzat cererea, barbatul a decis sa isi taie barbatia si s-a prabusit pe podea. Sotia lui a cerut ajutor si un doctor a venit la domiciliul lor.

“Eram frustrat. Nu am mai facut sex de 10 sau 12 ani. Niciodata nu face dragoste cu mine. Nici macar nu sta langa mine si mereu imi refuza cererile”, a marturisit barbatul, conform Daily Mail.

La randul ei femeia se apara: “Obisnuieste sa vina acasa beat in fiecare noapte si niciodata nu ma asculta sau are grija de mine. L-am refuzat pur si simplu avand in vedere ca era beat si eram foarte nervoasa pe el. Acum ma invinuieste pentru tot cand eu nu am facut nimic.”

Comenteaza acest articol

css.php