Update/Un şofer rămas înzăpezit şi care s-a “încălzit” cu alcool a fost preluat de poliţiştii de la Rutieră

Update/Un şofer rămas înzăpezit şi care s-a “încălzit” cu alcool a fost preluat de poliţiştii de la Rutieră

UPDATE/La data de 11.01.2016, ora 11.31, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe P.M.-C., în vârstă de 37 de ani, din București, care a condus un autoturism, pe DN 2A, fiind sub influența băuturilor alcoolice, potrivit IPJ Constanta.
Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal.

Un conducător auto care a rămas înzăpezit noaptea trecută pe DN2A a încercat să treacă peste momentul greu şi s-a “încălzit” împreună cu o altă persoană aflată în maşină cu nişte alcool. Poliţiştii l-au depistat şi îl conduc la spital pentru a i se preleva analize de sânge la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Un alt şofer care săptămâna trecută a fost depistat băut la volan şi avea un mandat de arestare preventivă pe numele său a fost identificat ieri de poliţişti şi dus în arest.

Astfel, potrivit IPJ Constanţa, la data de 10.01.2017, polițiștii din cadrul Secție 2 Rurale Mihail Kogălniceanu l-au depistat pe S.I., în vârstă de 25 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice

Astfel, la data de 06.01.2017, ora 01.35, bărbatul în cauză a condus un autoturism pe raza localității Tîrgușor – județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost escortat și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

Comenteaza acest articol

css.php