Update. Una caldă, una rece, de la Enel. S-au rezolvat avariile din şase localităţi, au apărut altele în două

Update. Una caldă, una rece, de la Enel. S-au rezolvat avariile din şase localităţi, au apărut altele în două

Update (ora 14,00) In urma cu putin timp s-a reluat alimentarea cu apa a abonatilor din Tataru si Plopeni, ca urmare a rezolvarii avariilor de la nivelul liniilor de alimentare cu energie a surselor din cele doua localitati.
In continuare, sursele de la Biruinta nu au energie, iar in aceasta localitate nu se furnizeaza apa potabila.

Echipele furnizorului de energie au rezolvat avariile si au alimentat cu tensiune sursele si statiile de pompare din General Scarisoreanu, Furnica, Movila Verde, Independenta, Olteni si Dumbraveni si s-a reluat alimentarea cu apa in conditii normale catre aceste localitati.
Intre timp, au ramas fara energie sursele Plopeni si Biruinta si s-a sistat furnizarea apei in aceste localitati. Din sursele de la Biruinta se asigura necesarul de apa bruta pentru localitatile Eforie Sud si Tuzla. La ora actuala, nu este afectata alimentarea acestor doua localitati, deoarece furnizarea apei se face din rezervorul statiei de tratare si pompare Castel Eforie. Avand in vedere debitul, dar si lungimea conductelor de la sursa Biruinta catre rezervorul statiei Castel, perioada de timp necesara de umplere si intrare in presiune a conductelor de aductiune este de aproximativ 8 ore, de la remedierea avariei Enel.
La ora actuala, din cauza lipsei de energie, nu se asigura apa potabila in localitatile: Plopeni, Biruinta si Tataru,

Comenteaza acest articol

css.php