Universitatea “Dunărea de Jos” mai are 355 de locuri neocupate la buget

Dintre cele 1.855 de locuri la buget pentru ciclul de studii universitare de licenţă au fost ocupate 1.500, în urma încheierii sesiunii din iulie a Admiterii 2011 la Universitatea Dunărea de Jos, a declarat purtătorul de cuvânt al instituţiei de învăţământ superior, Luiza Şerbănescu.

 

Potrivit acesteia, cele mai multe locuri la buget pentru sesiunea din toamnă au rămas la Facultatea de Mecanică, 120, Facultatea de Metalurgie, Ştiinţa Materialelor şi Mediu şi Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică, câte 56, Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor, 47. Cele mai puţine locuri au rămas la Facultatea de Arhitectură Navală, două, şi Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor şi Facultatea de Arte, câte trei. La Facultatea de Medicină şi Farmacie, Facultatea de Litere şi Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport nu mai sunt locuri libere.

 

Şerbănescu a mai spus că dintre cele 1.692 de locuri cu taxă scoase la concurs au fost ocupate doar 601, rămânând 1.091 de locuri libere. Cele mai multe locuri libere sunt la Facultatea de Mecanică, 199, Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie electrica şi Electronică, 144, şi Facultatea de Inginerie Brăila, 100.

EVZ.ro

Comenteaza acest articol

css.php