Urgenţa Spitalului Judeţean Constanţa, la activitate intensă. Şi internările se fac pe bandă rulantă

Urgenţa Spitalului Judeţean Constanţa, la activitate intensă. Şi internările se fac pe bandă rulantă

Zeci de pacienţi, adulţi şi copii, au ajuns în ultimele ore la urgenţa Spitalului Judeţean Constanţa din cauza problemelor de sănătate, iar în multe cazuri a fost necesară internarea.

Potrivit unei statistici transmise de către reprezentanţii unităţii medicale, în UPU-SMURD, de aseară de la ora 200 şi până în această dimineaţă au fost înregistrate 72 de prezentări (61 adulţi, 11 copii).

Din cele 72 de persoane, 23 au rămas internate (18 adulţi, 5 copii). Cele mai multe cazuri au fost înregistrate la UPU Interne (36) şi la UPU Traumatologie (7).

În ultimele 24 de ore, la UPU-SMURD au fost aduşi 14 pacienţi reprezentând cazuri sociale, 6 numai în ultimele 12 ore. 4 au fost internaţi, 7 au fost duşi la adăpost şi alţi 3 sunt în investigaţii, în UPU.

În total, în ultimele 24 ore, UPU SMURD a înregistrat 272 prezentări.12 pacienti s-au prezentat la Centrul de Primiri Urgenţe Băneasa. 101 persoane au fost internate în această perioadă, cele mai multe la Interne şi Obstetrică Ginecologie.

Un pacient în vârstă de 76 de ani a fost adus din zona Dumbrăveni la spital cu ajutorul elicopterului SMURD şi a fost preluat de personalul medical pentru mai multe investigaţii.

Comenteaza acest articol

css.php