Utilizatorii de Facebook ar putea bloca în curând reclamele care-i deranjează

Utilizatorii de Facebook ar putea bloca în curând reclamele care-i deranjează

Rețeaua Facebook testează posibilitatea ca utilizatorii să poată selecta blocarea acelor reclame care-i deranjează, scrie portalul digitaltrends.com.
Pentru moment, funcția este testată în privința reclamelor de pe Facebook la mărcile de băuturi spirtoase sau asupra comercianților acestei nișe, precum și în cazul creșterii și educării copiilor, conform portalului Ad Age. Această măsură ar urma să fie prima dintr-o serie prin care platforma de socializare va permite utilizatorilor săi blocarea selectivă a anumitor reclame. Cei de la Facebook susțin că vor lua în considerare adăugarea și altor opțiuni pentru această funcție în urma opiniilor exprimate de utilizatori.

Acestea sunt două dintre cele mai des întâlnite chestiuni, a spus Mark Rabkin, vicepreședinte pentru reclame în cadrul Facebook, conform Ad Age. Pentru familiile care se confruntă cu decesul unui copil, să vadă în continuare reclame pe Facebook despre creșterea copiilor sau lucruri noi pentru bebeluși, acest lucru poate fi cu adevărat deranjant, conform lui Mark Rabkin.

Comenteaza acest articol

css.php