Un corp sexy la plajă

Un corp sexy la plajă

Îţi doreşti să se întoarcă capete pe plajă după tine când eşti într-un costum de baie incredibil de sexy. Uite cum ajungi să ai un corp atrăgător pe litoral.

Fă câteva exerciţii uşoare

Nu lăsa pe mâine, ce poţi face azi! Continuă exerciţiile fizice pentru a-ţi defini musculatura şi pentru a-ţi recăpăta tonusul. Profită de vremea frumoasă de afară şi aleargă în parc.

Ridică greutăţi

Dacă ţi-ai propus să obţii un abdomen plat şi tonifiat, adaugă greutăţile în exerciţiile tale zilnice. Foloseşte gantere de un kilogram şi rezultatul se va vedea chiar şi după o săptămână.

Intensifică antrenamentele

Dacă doreşti să ai un tonus muscular într-un timp record, fă-ţi un abonament la înot! Mergi la bazin de trei ori pe săptămână şi fă câteva ture. Odihneşte-te maximum 30 de secunde între seturi şi ia-o de la capăt. Astfel, veţi arde mai multe calorii decât prin alergare.

Lucrează toate grupele de muşchi

Vrei să ai un fund şi nişte picioare incredibile, dar nu neglija celelalte părţi ale corpului. Foloseşte aparatele de fitness ca să-ţi lucrezi braţele, dar şi bustul.

Fă exerciţii fizice şi la plajă

Nu te culca pe-o ureche! Rezervă-ţi 15 minute dimineaţa pe plajă şi fă câteva exerciţii de stretching. Păstrează-ţi tonusul prin câteva ture de înot în mare sau de bălăceală, pentru cei care nu ştiu să înoate.

Comenteaza acest articol

css.php