Vara aceasta se anunţă un mare festival pe plaja de la Tuzla

Vara aceasta se anunţă un mare festival pe plaja de la Tuzla

“O experienţă unică, de patru zile şi nopţi, eco-friendly – o societate ad-hoc constituită, în jurul atelierelor de artă şi creaţie; yoga şi muzică, se va desfăşura la malul Mării Negre, în locul cunoscut drept Plaja Tuzla”, scrie eventim.ro.

Evenimentul este programat să aibă loc între 29 iunie până în 2 iulie 2017 pe 15 hectare din cea mai neatinsă, virgină şi sălbatică plajă din Europa, spun organizatorii.

Vor fi 100 de artişti ce vor performa pe cele 3 scene, respectiv: chill/live, micro-house şi psy-trance.

“Festivalul Dakini s-a născut din dorinţa de a împărtăşi participanţilor o abordare diferită asupra vieţii, libertăţii de exprimare şi manifestare, acceptare şi toleranţă; toţi participanţii bucurându-se pe intreaga durată a acestuia de experienţe inedite, la care se vor adăuga valorile transmise cât şi bucuria de a petrece timp în sânul naturii, pe malul mării”, potrivit sursei citate.

Mai mult, festivalul Dakini doreşte sa îndrepte atenţia participanţilor şi către mediul înconjurător, oferind toate avantajele unui festival de mare anvergură: zonă de camping, yoga village, zonă de restaurante şi baruri, zonă dedicată copiilor, zone de ateliere, parcare gratuită.

Taxa de campare la cort sau rulotă este de 65 de lei, iar biletul costă 220 de lei şi 165 de lei pentru cei cu vârste cuprinse între 12 şi 18 ani.

Foto: youtube

2 Comments

  1. Pai daca e virgina ,lasati-o dracu asa,stricati-o si pe asta cu festivalu vostru,si mai vreti si bani!pa unde este libertatea?!?vreti si baruri si…etc.numai pe asta nu ati stricat-o cu kitch -ul vostru! Vama veche ati facut-o praf!

  2. un festival numa bun pentru droguri si muzica sifilitica. Sa nu mai vorbim de faptul ca timp de 4 zile toata suflarea Eforie Sud, nu poate dormi!

Comenteaza acest articol

css.php