Varza cu cabanos

Varza cu cabanos

Ingrediente
3 bucati cabanos, 1 varza mare, 1 ceapa, 2 rosii, sare, marar verde, 50 ml ulei.
Preparare
Varza se toaca. Taiem cabanosul rondele si il adaugam la prajit in ulei, se adauga ceapa tocata, se amesteca usor. Dupa cateva minute adaugam rosiile taiate cubulete, sare. Se lasa sa se inabuseasca bine si sa scada sosul format. Intr-un vas din Yena se pune varza tocata si amestecata cu sare. Deasupra se adauga compozitia obtinuta din cabanos, ceapa si rosie se niveleaza bine si se adauga in cuptorul incins. Se lasa la foc mic. Din cand in cand se mai adauga cate putina apa sa fiarba bine. Cand este gata se aseaza pe un platou. Se presara marar proaspat tocat marunt.
Servire
Se serveste alaturi de mamaliguta.

Comenteaza acest articol

css.php