VIDEO! Cum se circulă la această oră pe drumurile din Constanţa

VIDEO! Cum se circulă la această oră pe drumurile din Constanţa

Update. Potrivit sefului RAJDP, Lucian Lungoci, la ora 22,45, se inregistra viscol puternic in tot judetul. Se creaza suluri de zapada de pana la 1 m si nameti de peste 2 m. Toate utilajele de la Compania Nationala de Drumuri, RAJDP, ISU, MAPN precum si utilajele primariilor actioneaza pentru a elibera masinile surprinse de viscol si blocate in nameti. La nivelul judetului s-au rezolvat cele mai multe cazuri de autoturisme blocate, s-au format coloane conduse in siguranta in prima localitate. Din pacate, apar noi cazuri de soferi care nu vor sa respecte sfaturile nostre si pornesc la drum. Prioritatea 0 a autorităților este rezolvarea cazurilor medicale – fie prin escortarea ambulantei, fie prin preluarea pacientului pe senilata.
Mai multe drumuri naţionale şi AUtostrada Soarelui sunt înschise în această seară din cauza viscolului. Conform Infotrafic, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, autoritățile au luat măsura închiderii tronsonului Fetești – Constanța al Autostrăzii Soarelui (între kilometrii 144 și 212) și al autostrăzii A4 Ovidiu – Agigea.

Amintim că în județul Constanța, au fost închise și patru drumuri naționale: DN3 Constanța – Ostrov, DN38 Agigea – Negru Vodă, DN22 Ovidiu – Mihai Viteazu, DN22C Murfatlar – Cernavodă.

La Corbu, maşinile care erau blocate în zăpadă au fost deblocate.

Comenteaza acest articol

css.php