VIDEO / Încă o maşină s-a scufundat în drum spre plajă

VIDEO / Încă o maşină s-a scufundat în drum spre plajă

Reprezentantul unei firme de tractări din Constanţa a plecat, ieri, cu prietenii la plajă, la Vadu. Aici ajuns, însă, a trebuit să se apuce de muncă după ce a dat de peste o maşină de teren scufundată într-o baltă de pe plajă. Cel mai probabil şoferul a făcut pe viteazul, considerând că are o maşină destul de mare pentru a trece fără probleme prin baltă, dar nu a verificat cât de adâncă este aceasta şi a rămas în apă.

Alţi turişti au oprit lângă şi se uitau cum şoferul dispera că nu avea cum să mai iasă din bucluc. Oricum, mare lucru nu făcea ca să-şi rezolve problema, noroc cu firma de tractări.

Reamintim că un caz asemănător s-a petrecut la sfârşitul lunii mai. Atunci şoferul a ieşit pe geam şi a părăsit locul incidentului, dar un martor a sunat la 112 şi au intervenit un echipaj de pompieri, unul al S.M.U.R.D., dar şi cel al scafandrilor din cadrul I.S.U. Dobrogea şi maşina a fost scoasă din apă. Şoferul a fost identificat a doua zi şi sancţionat, deoarece a pătruns cu maşina în Revervaţia Biosferei Delta Dunării.

VIDEO: Tractari Constanta

Comenteaza acest articol

css.php