VIDEO! Lora s-a retras de la Eurovision

VIDEO! Lora s-a retras de la Eurovision

Organizatorii Eurovision România au luat act de retragerea din preselecţie a piesei „I Know”, interpretată, în concurs, de Lora, conform Agentiei de Presa Mondena.
Printr-o adresă adresată organizatorilor Selecţiei Naţionale 2017, reprezentanţii Mediapro Music au transmis solicitarea de retragere din concurs a piesei interpretată de Lora, fără a menţiona motivele care au stat la baza deciziei, mulţumind însă „întregii echipe TVR pentru profesionalismul de care a dat dovadă şi pentru susţinerea oferită”.
„Piesa interpretată de Lora este una dintre melodiile scrise de cei nouă compozitori străini care au avut încredere în preselecţia organizată de Televiziunea Română, anul acesta”, a declarat Iuliana Marciuc, producătorul Eurovision România.

One Comment

  1. ce pot sa spun zic cred ca era persoana cea mai potrivita sa ne reprezinte anul asta pacat dar daca asta a fost alegerea ei foarte bine inseamna ca o sa ne reprezinte altcineva dar cine tudor turcu ovidiu anton xandra cristina vasiu teodora dinu nora denes tavi colen si emma maxim ioana si distinto florin chilian sau ramona nerra sincer vad ca nici anul asta nu avem selectii foarte bune mai bine numai participam decat asa in fine daca ar fi asa sa aleg cred ca o voi alege pe ramona nerra desi stiu ca altii si-ar dori pe xandra cristina vasiu teodora dinu poate nu stiu habar nu am dar eu in locul lui lora cred ca as vedea mai degraba pe ramona nerra castigand aceasta competitie si apoi bineinteles sa ne reprezinte acolo dar vom vedea preselectiile inca nu s-au incheiat

Comenteaza acest articol

css.php