VIDEO / Bloc în Constanţa cu sistem de parcare inteligent

VIDEO / Bloc în Constanţa cu sistem de parcare inteligent

Cătălin Ionel Guriţă vrea să aibă şi el un bloc în Constanţa, aşa că a demarat procedurile pentru obţinerea avizelor necesare. Pentru moment, acesta a depus memoriu tehnic pentru emiterea acordului de mediu.

Guriţă deţine un teren de 500 mp pe str. Gheorghe Dima nr. 4, în zona Kamsas, unde vrea să construiască un imobil D+P+4E cu destinaţia de locuinţe colective. La demisol vor fi amenajate 18 locuri de parcare, din care 16 prin opt sisteme de parcare supraetajată tip Klaus. La parter vor fi realizate un apartament cu 3 camere şi două cu 2, dar şi şase locuri de parcare, iar la etajele I-IV, câte 4 apartamente cu 2 camere pe nivel. În total, 24 de locuinţe şi o suprafaţă utilă de 1.261 mp. Fiecare apartament va dispune de o centrală termică proprie care va funcţiona pe bază de gaz.

Prin folosirea sistemului de parcare supraetajată se economiseşte peste 50% din costul tradiţional al realizării de locuri de parcare subterane.

Valentin ISPAS

2 Comments

  1. Foarte tare!! Daca se vrea, se poate sa ajungem si la standarde europene.Bravo.

  2. parca sunt din tara piticilor, cine vrea asa ceva? sa te apleci si sa te cocosezi…si daca ai si bagaje sau sacose de luat si copil?? o porcarie facuta pt cei carora le place sa se chinuie si sa isi complice viatza 😉

Comenteaza acest articol

css.php